Természetes összetétel, hatékony védelem

Életkristály leírás

 

Az első lépés, hogy csökkentse a rizikófaktorokat, mozogjon rendszeresen és ügyeljen az étrendjére!

De mit tehet még?

 

Ajánljuk az  Életkristály extra étrend-kiegészítőt, több mint 25 év tapasztalat és számtalan pozitív visszajelzés alapján!

 

Az Életkristály egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy hozzájárul az erek egészségének fenntartásához!

A tiszta és rugalmas erek lehetővé teszik a vérkeringés jobb működését, hogy az energia és a tápanyagok akadálytalanul eljuthassanak minden egyes sejthez.

Ily módon javulhatnak az anyagcsere folyamatok és javulhat az általános közérzet.

A másik fontos tulajdonsága az immunrendszer erősítése, amelyre bárkinek szüksége lehet életkortól függetlenül!

Az Életkristály polifenolokban, antociánokban és flavonoidokban gazdag, C-vitamint tartalmazó energiakoncentrátum, amely a benne található gyümölcsökön és növényeken keresztül képes a Nap szabad energiáit befogadni, raktározni, és sejteink számára felhasználhatóvá tenni.

C-vitamintartalma révén hozzájárul a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához. Részt vesz az immunrendszer és az idegrendszer normál működésében, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. 

Magas polifenol és flavonoid tartalmú, természetes alapanyagokból készült pozitív szakvéleménnyel rendelkező gyümölcs-növény elixír C-vitaminnal.

Fontos megjegyezni, hogy a termék nem helyettesíti a gyógyszeres kezelést, ezért használata mindig a megfelelő gyógykezelés kiegészítéseként ajánlott!

 

  

Őrízze meg életerejét!

Irány a webáruház

Kosár

A kosarad üres